Copy of MENY/SERVERING 2023


Servering og Meny

Middag

Kveldsmeny

Vi serverer meny 1 og meny  2 annakvar dag.

Du kan velge mellom 3 eller 5 retter.


Ta kontakt for informasjon eller sjå på menykalenderen om kva meny som gjeld på datoen du ynskjer å besøke oss.

Vi tilbyr både glutenfrie og laktosefrie retter. Det finnes tilbud av vegetarmat.

Ta gjerne kontakt på forhånd sånn at me kan ordna det til beste for deg og gruppa di.


Middag må forhåndsbestilles.


Meny 1

Tatar på hjort

Syltet sennepsfrø – mayo med Myrdal fjellost – jordskokkchips – bringebær


Kamskjell

Blomkålpure – brunet smør-skum – urter


Jordskokksuppe

Bacon – urteolje


Rosa stekt andebryst

Sopppuré – beter – kål – fondant-potet – estragonsaus


Kaffe panna cotta

Dulce de leche – marengs med kaffe

Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.


3 retters meny starter fra suppe

3 retter: 695,- per kuvert

5 retter: 995,- per kuvert

Middag

Vi serverer 7 og 10 retters

smaksmeny, etter avtale.


Ta kontakt for tilbud på dette.



Middag må forhåndsbestilles


Me kan tilrettelegge for matallergi eller matpreferanser.



Meny 2

Laksetatar

Laks fra Espevær Røykeri - Gressløk mayo – potetchips – urter


Stekt breiflabb

Gulrotpuré med stjerneanis –
Hollandaise på sifon


Gulrot- og appelsinsuppe

Spekeskinke – paprika og tomatolje


Langtidsstekt hjort

Potettærte – Karameliseret pastinakkpuré – pastinakker - kongeøsters sopp – portvinsaus


Sitrondessert

Sponge kake – sitronskum – kokos crumble

Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.


3 retters meny starter med suppe

3 retter: 695,- per kuvert

5 retter: 995,- per kuvert

Lunsjmeny

Vi tilbyr både glutenfrie og laktosefrie retter. Det finnes tilbud av vegetarmat.

Ta gjerne kontakt på forhånd sånn at me kan ordna det til beste for deg og gruppa di.


Lunsj må forhåndsbestilles. Drop-in lørdagar.

Drop-in lunsj

Vi har drop-in lunsj kvar lørdag fra kl 12-15.


Dagens suppe
(som hovedrett 255,-)

Med urteolje og brød


Smørbrød med hønsesalat 
(som hovedrett 255,-)

Hønsesalat med sopp, bacon, løk og gressløk. Toppes med karse og kinaradise


Ovnsbakt torsk (355,-)

Serveres med potetpure, dagens grønt
og skummet skalldyrsaus


Vaniljepannacotta (155,-)

Serveres med eplekompott
og havrecrumble


Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.


3 retters meny starter med suppe eller salat

3 retters lunsj: 595,- per kuvert

Lunsj

3 retters lunsj: 595,- per kuvert

Velg mellom suppe eller salat som første rett ved 3 retters lunsjmeny.


Lunsj må forhåndsbestilles. Ta kontakt for å avtale meny.

Vi har dropin lunsj kvar lørdag fra kl 12-15.


Me kan tilrettelegge for matallergi eller matpreferanser, ved forhåndsbestilling.

Menykalender

Du kan her finna menyen for dagane som kjem.

Me serverer 3 og 5 retters meny.  

7 og 10 retters meny må avtalas på førehand.

For grupper og konferansegjester avtaler me eigen meny.


Dei dagane me har eige arrangement med matopplevelse ( feks chefsdinner) vil individuelle gjester som ikkje skal være med på arrangementet få tilbud om en meny satt samen av retter som serveres ved arrangementet.


SEPTEMBER 2023

Man Tir Ons Tors Fred Lør Søn
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

OKTOBER

Man Tir Ons Tors Fred Lør Søn
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Restaurant

Restauranten har historisk stil og me dekker på borda med damaskdukar og tøyserviettar, og med kandelabrar og blomar frå hagen i sesongen. Me dekker gjerne opp til grupper i Malenesalongen eller i Vinkjelleren  for dei som ønsker det.

Bar

Vi har ein venleg , usnobbete og koselig bar og resepsjon på Haaheim.  Her kan man være sosial eller slappe av med ei bok eller strikketøy. Man kan få kaffi, te, ei øl eller eit glas vin - og bartender mixer gjerne det du ønsker.

Share by: