MENY/SERVERING


Servering og Meny


Middag

Kveldsmeny

Vi serverer meny 1 og meny  2 annakvar dag.

Du kan velge mellom 3 eller 5 retter.


Vi kan og servere 7 og 10 retters smaksmeny etter avtale. Ta kontakt for tilbud på dette


Ta kontakt for informasjon eller sjå på menykalenderen om kva meny som gjeld på datoen du ynskjer å besøke oss.

Vi tilbyr både glutenfrie og laktosefrie retter. Vi kan tilrettelegge for matallergi eller matpreferanser. 

Ta gjerne kontakt på forhånd sånn at me kan ordna det til beste for deg og gruppa di.


Middag må forhåndsbestilles.


Meny 1

Tartar på okse 
med soppmajones, kapers, ruccola

og modna myrdalsost


Posjert kveite
med blomkålpuré på bruna smør

og jomfrusaus


Rødbetsuppe 
med pepperrotkrem og rødbetchips


Lammecarre
med pastinakkpuré, ovnsbakt pastinakk, fondantpotet, karamelisert lauk

og sjysaus


Brunostis 
med havsalt, sirupskjeks

og sylta kirsebær


Middag

Me serverer meny 1 og meny 2 annakvar dag.


Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.


Du kan velge mellom 3 eller 5 retter.
3 retters meny er suppe, hovedrett og dessert.


Hovedrett kan byttes ut med torsk om ein seier fra ved bestilling av bord.


3 retter: 795,- per kuvert

5 retter: 1095,- per kuvert


Middag må forhåndsbestilles.

Meny 2

Persa og brente kamskjell 
sylta fenikkel, syrna fløyte og urteolje

Breiflabb
med ertepuré og sitronsmør


Krema soppsuppe 
med bacon og urteolje


Ytrefilet av hjort
med sellerirotpuré, brokkolini, karamelisert gulrot, bakte småpotet

og raudvinsaus


Epleterte 
med fransk krem og karamell


Middag

Vegetar og barnemeny

Barnemeny kveld

Pølse med potetpuré
145,-


Hamburger
med salat og ovnsbakte potetbåter

225,-


Spaghetti bolognese

145,-


Middag


Barnemeny og vegetarmeny må tingast ved bestilling av bord.


Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.


3 retters meny starter med suppe

3 retter: 795,- per kuvert

5 retter: 1095,- per kuvert


Middag må forhåndsbestiles.


Vegetarmeny må tingast innan kl 15:00 same dag.

Ved opphald over fleire dager vil menyen
lagast ulik frå dag til dag.

Vegetarmeny

Raudbetetartar

osteskjell med Myrdalost, raudbetetartar, soppgele og spirer


Smørsteikt blomkål

blomkpålpure, bruna smør
med soya lauk og kapers


Brokkoli og lauksuppe


Sellerirotbiff

soppsaus med einerøykt fløyte, potetpure
med peparrot, brokolini og sylta lauk


Salt karamell i sjokoladeterter
med crumble, vaniljeis, jordbærskum og jordbærkaviar


Lunsjmeny

Vi tilbyr både glutenfrie og laktosefrie retter. Det finnes tilbud av vegetarmat.

Ta gjerne kontakt på forhånd sånn at me kan ordna det til beste for deg og gruppa di.


Drop-in lunsj i juli. Uten om dette må lunsj forhåndsbestilles.

Lunsjmeny

Dagens suppe med tilbehør
kr 245


Kyllingsalat
med røykt kylling, kapersmajones

og sylta raudlauk

kr 245


Salat med røykelaks
med urter og kapers

kr 245


Lammeskanker med potetpure, rotgrønnsaker

og sjysays

kr 395


Ovnsbakt torsk
med bruna smør, kapers og lauk,

potetpuré og brokkoli

kr 395


Haaheim si eplekake
med vaniljeis

kr 130


Kvit sjokolademouse 
med sylta bringebær

130



Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.


Velg mellom suppe eller salat som første rett ved 3 retters lunsjmeny. Ta kontakt for  å avtale meny.


3 retters lunsj inkl kaffe: 695,- per kuvert

Lunsj for barn

Pølse og potetpure

kr 145


Spagetti bolonaise

kr 145


Is med sjokoladekake

kr 85


Me kan tilrettelegge for matallergi eller matpreferanser, ved forhåndsbestilling.

Menykalender

Du kan her finna menyen for dagane som kjem.

Me serverer 3 og 5 retters meny.  

7 og 10 retters meny må avtalas på førehand.

For grupper og konferansegjester avtaler me eigen meny.


Dei dagane me har eige arrangement med matopplevelse ( feks chefsdinner) vil individuelle gjester som ikkje skal være med på arrangementet få tilbud om en meny satt samen av retter som serveres ved arrangementet.

SEPTEMBER 2024

Man Tir Ons Tors Fred Lør Søn
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

OKTOBER 2024

Man Tir Ons Tors Fred Lør Søn
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

NOVEMBER 2024

Man Tir Ons Tors Fred Lør Søn
1 2 3
4 5 6 7

Restaurant

Restauranten har historisk stil og me dekker på borda med damaskdukar og tøyserviettar, og med kandelabrar og blomar frå hagen i sesongen. Me dekker gjerne opp til grupper i Malenesalongen eller i Vinkjelleren  for dei som ønsker det.

Bar

Vi har ein venleg , usnobbete og koselig bar og resepsjon på Haaheim.  Her kan man være sosial eller slappe av med ei bok eller strikketøy. Man kan få kaffi, te, ei øl eller eit glas vin - og bartender mixer gjerne det du ønsker.

Share by: