Vi serverer meny 1 og meny 2 annakvar dag.
Du kan velge mellom 3 eller 5 retter.
Vi kan og servere 7 og 10 retters smaksmeny etter avtale. Ta kontakt for tilbud på dette
Ta kontakt for informasjon eller sjå på menykalenderen om kva meny som gjeld på datoen du ynskjer å besøke oss.
Vi tilbyr både glutenfrie og laktosefrie retter. Vi kan tilrettelegge for matallergi eller matpreferanser.
Ta gjerne kontakt på forhånd sånn at me kan ordna det til beste for deg og gruppa di.
Middag må forhåndsbestilles.
Tartar på okse
med soppmajones, kapers, ruccola
og modna myrdalsost
Posjert kveite
med blomkålpuré på bruna smør
og jomfrusaus
Rødbetsuppe
med pepperrotkrem og rødbetchips
Lammecarre
med pastinakkpuré, ovnsbakt pastinakk, fondantpotet, karamelisert lauk
og sjysaus
Brunostis
med havsalt, sirupskjeks
og sylta kirsebær
Me serverer meny 1 og meny 2 annakvar dag.
Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.
Du kan velge mellom 3 eller 5 retter.
3 retters meny er suppe, hovedrett og dessert.
Hovedrett kan byttes ut med torsk om ein seier fra ved bestilling av bord.
3 retter: 795,- per kuvert
5 retter: 1095,- per kuvert
Middag må forhåndsbestilles.
Persa og brente kamskjell
sylta fenikkel, syrna fløyte og urteolje
Breiflabb
med ertepuré og sitronsmør
Krema soppsuppe
med bacon og urteolje
Ytrefilet av hjort
med sellerirotpuré, brokkolini, karamelisert gulrot, bakte småpotet
og raudvinsaus
Epleterte
med fransk krem og karamell
Pølse med potetpuré
145,-
Hamburger
med salat og ovnsbakte potetbåter
225,-
Spaghetti bolognese
145,-
Barnemeny og vegetarmeny må tingast ved bestilling av bord.
Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.
3 retters meny starter med suppe
3 retter: 795,- per kuvert
5 retter: 1095,- per kuvert
Middag må forhåndsbestiles.
Vegetarmeny må tingast innan kl 15:00 same dag.
Ved opphald over fleire dager vil menyen
lagast ulik frå dag til dag.
Raudbetetartar
osteskjell med Myrdalost, raudbetetartar, soppgele og spirer
Smørsteikt blomkål
blomkpålpure, bruna smør
med soya lauk og kapers
Brokkoli og lauksuppe
Sellerirotbiff
soppsaus med einerøykt fløyte, potetpure
med peparrot, brokolini og sylta lauk
Salt karamell i sjokoladeterter
med crumble, vaniljeis, jordbærskum og jordbærkaviar
Vi tilbyr både glutenfrie og laktosefrie retter. Det finnes tilbud av vegetarmat.
Ta gjerne kontakt på forhånd sånn at me kan ordna det til beste for deg og gruppa di.
Drop-in lunsj i juli. Uten om dette må lunsj forhåndsbestilles.
Dagens suppe med tilbehør
kr 245
Kyllingsalat
med røykt kylling, kapersmajones
og sylta raudlauk
kr 245
Salat med røykelaks
med urter og kapers
kr 245
Lammeskanker med potetpure, rotgrønnsaker
og sjysays
kr 395
Ovnsbakt torsk
med bruna smør, kapers og lauk,
potetpuré og brokkoli
kr 395
Haaheim si eplekake
med vaniljeis
kr 130
Kvit sjokolademouse
med sylta bringebær
130
Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.
Velg mellom suppe eller salat som første rett ved 3 retters lunsjmeny. Ta kontakt for å avtale meny.
3 retters lunsj inkl kaffe: 695,- per kuvert
Me kan tilrettelegge for matallergi eller matpreferanser, ved forhåndsbestilling.
Du kan her finna menyen for dagane som kjem.
Me serverer 3 og 5 retters meny.
7 og 10 retters meny må avtalas på førehand.
For grupper og konferansegjester avtaler me eigen meny.
Dei dagane me har eige arrangement med matopplevelse ( feks chefsdinner) vil individuelle gjester som ikkje skal være med på arrangementet få tilbud om en meny satt samen av retter som serveres ved arrangementet.
SEPTEMBER 2024
OKTOBER 2024
NOVEMBER 2024
Restauranten har historisk stil og me dekker på borda med damaskdukar og tøyserviettar, og med kandelabrar og blomar frå hagen i sesongen. Me dekker gjerne opp til grupper i Malenesalongen eller i Vinkjelleren for dei som ønsker det.
Vi har ein venleg , usnobbete og koselig bar og resepsjon på Haaheim. Her kan man være sosial eller slappe av med ei bok eller strikketøy. Man kan få kaffi, te, ei øl eller eit glas vin - og bartender mixer gjerne det du ønsker.
Takk for din påmelding!