JULEMENY/SERVERING


Julemeny

fra 11. november

Julelunsj

Dropin julelunsj laurdager og sundager frå 12.00 – 15.00 i perioden 11. november - 17. desember.

JULELUNSJ

Ribbe smørbrød

Smørbrød med ribbe, hjemmelaga rødkål, salat og sennep mayo


Dagens suppe

Serveres med brød og smør


Torsk

Serveres med erte pure, kokte poteter
og smør saus med urter og bacon


Vanilje panna cotta

Serveres med kirsebær coulis


2 retters julelunsj 595,- / 3 retters julelunsj 695,-


Allergener varierer. Spør servitøren om dagens allergener.

Send forespørsel

Julebordsmeny

JULEBORD - pr person kr 895,-

Forretter: anrettet

  • Marmorert laks – sennep saus – lakserogn - karse



Varm retter: alle retter på bordet (to share).

  • Pinnekjøtt
  • Ribbe
  • Julepølse
  • Potet
  • Kålrot stappe
  • Hjemmelaget rødkål
  • Ribbe saus 


Dessert: anrettet

  • Riskrem med bær coulis
Send forespørsel

Julemenyar

Frå 10. november serverer me julemeny. Du kan velge mellom 3 eller 5 retter.


Ta kontakt for informasjon eller sjå på menykalenderen om kva meny som gjeld på datoen du ynskjer å besøke oss.

Vi tilbyr både glutenfrie og laktosefrie retter. Det finnes tilbud av vegetarmat.

Ta gjerne kontakt på forhånd sånn at me kan ordna det til beste for deg og gruppa di.


Middag må forhåndsbestilles.

Julemeny 1

Røykelakstartar

med sennepsmajones urter og meskebrød


Rosettbakkels

med rødbett, løyrom, rømme og dill


Jordskokksuppe

med chips og trøffelolje


Svineribbe

med hjemmelaget rødkål, karamellisert potetpuré og ribbesaus


Epledessert

serveres med hvit sjokoladekrem, 

Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.


3 retters meny starter med suppe

3 retter: 795,- per kuvert

5 retter: 1095,- per kuvert

Julemeny 2

Smørbrød

med nellikflesk og rødbetsalat


Porcheret torsk

smørstekt julienneselleri, pepperrotsaus og dill


Gulrotsuppe

med chilli, appelsin og ingefær


Andebryst

med eple/sellerirotpure, rødvinsaus, cognacmarinerte svisker og fondantpotet


Riskrem

med kirsebærkompot og karamelliserete valnøtter 


Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.


3 retters meny starter med suppe

3 retter: 795,- per kuvert

5 retter: 1095,- per kuvert

Vegetarmeny

Smørbrød

med røykelaks på bakt gulrot

med tangmajones


Carpazio

på rødbet, med rista valnøtt,
blåmuggost og honning


Jordskokksuppe

med chips og trøffelolje


Blomkålbiff

med soya, ovnsbakte småpotet, nøttesmør og rotgrønnsaker


Epledessert

serveres med hvit sjokoladekrem


Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.


3 retters meny starter med suppe

3 retter: 795,- per kuvert

5 retter: 1095,- per kuvert

Menykalender

Me varierer jule-menyen for middagservering dei enkelte dager.

Du kan her finna julemenyen for dagane fram mot jul.

Me serverer 3 og 5 retters meny.  

7 og 10 retters meny må avtalas på førehand.


Julebordsmeny med pinnakjøt og ribbe (sjå ovanfor) kan og bestillast for grupper.

November

Man Tir Ons Tors Fred Lør Søn
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Desember

Man Tir Ons Tors Fred Lør Søn
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Restaurant

Restauranten har historisk stil og me dekker på borda med damaskdukar og tøyserviettar, og med kandelabrar og blomar frå hagen i sesongen. Me dekker gjerne opp til grupper i Malenesalongen eller i Vinkjelleren  for dei som ønsker det.

Bar

Vi har ein venleg , usnobbete og koselig bar og resepsjon på Haaheim.  Her kan man være sosial eller slappe av med ei bok eller strikketøy. Man kan få kaffi, te, ei øl eller eit glas vin - og bartender mixer gjerne det du ønsker.

Share by: