Dropin julelunsj laurdager og sundager frå 12.00 – 15.00 i perioden 11. november - 17. desember.
Ribbe smørbrød
Smørbrød med ribbe, hjemmelaga rødkål, salat og sennep mayo
Dagens suppe
Serveres med brød og smør
Torsk
Serveres med erte pure, kokte poteter
og smør saus med urter og bacon
Vanilje panna cotta
Serveres med kirsebær coulis
2 retters julelunsj 595,- / 3 retters julelunsj 695,-
Allergener varierer. Spør servitøren om dagens allergener.
Forretter: anrettet
Varm retter: alle retter på bordet (to share).
Dessert: anrettet
Frå 10. november serverer me julemeny. Du kan velge mellom 3 eller 5 retter.
Ta kontakt for informasjon eller sjå på menykalenderen om kva meny som gjeld på datoen du ynskjer å besøke oss.
Vi tilbyr både glutenfrie og laktosefrie retter. Det finnes tilbud av vegetarmat.
Ta gjerne kontakt på forhånd sånn at me kan ordna det til beste for deg og gruppa di.
Middag må forhåndsbestilles.
Røykelakstartar
med sennepsmajones urter og meskebrød
Rosettbakkels
med rødbett, løyrom, rømme og dill
Jordskokksuppe
med chips og trøffelolje
Svineribbe
med hjemmelaget rødkål, karamellisert potetpuré og ribbesaus
Epledessert
serveres med hvit sjokoladekrem,
Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.
3 retters meny starter med suppe
3 retter: 795,- per kuvert
5 retter: 1095,- per kuvert
Smørbrød
med nellikflesk og rødbetsalat
Porcheret torsk
smørstekt julienneselleri, pepperrotsaus og dill
Gulrotsuppe
med chilli, appelsin og ingefær
Andebryst
med eple/sellerirotpure, rødvinsaus, cognacmarinerte svisker og fondantpotet
Riskrem
med kirsebærkompot og karamelliserete valnøtter
Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.
3 retters meny starter med suppe
3 retter: 795,- per kuvert
5 retter: 1095,- per kuvert
Smørbrød
med røykelaks på bakt gulrot
med tangmajones
Carpazio
på rødbet, med rista valnøtt,
blåmuggost og honning
Jordskokksuppe
med chips og trøffelolje
Blomkålbiff
med soya, ovnsbakte småpotet, nøttesmør og rotgrønnsaker
Epledessert
serveres med hvit sjokoladekrem
Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.
3 retters meny starter med suppe
3 retter: 795,- per kuvert
5 retter: 1095,- per kuvert
Me varierer jule-menyen for middagservering dei enkelte dager.
Du kan her finna julemenyen for dagane fram mot jul.
Me serverer 3 og 5 retters meny.
7 og 10 retters meny må avtalas på førehand.
Julebordsmeny med pinnakjøt og ribbe (sjå ovanfor) kan og bestillast for grupper.
Restauranten har historisk stil og me dekker på borda med damaskdukar og tøyserviettar, og med kandelabrar og blomar frå hagen i sesongen. Me dekker gjerne opp til grupper i Malenesalongen eller i Vinkjelleren for dei som ønsker det.
Vi har ein venleg , usnobbete og koselig bar og resepsjon på Haaheim. Her kan man være sosial eller slappe av med ei bok eller strikketøy. Man kan få kaffi, te, ei øl eller eit glas vin - og bartender mixer gjerne det du ønsker.
Takk for din påmelding!